Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Patru formații și majorete pe scena din Piața Cetății în prima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Prima seară a Festivalului Muzicii de Fanfare a adus pe scena din Piața Cetății cinci formații din România, cu instrumente de suflat și percuție, dar și pe majoretele de la Arieșul Ritmic din Câmpeni, care au animat evenimentul cu dansurile lor ritmice și energice. 

Câteva sute de persoane au ascultat recitalurile susținute de Fanfara Școlii populare de arte Și meserii din Sfântu Gheorghe , dirijor Kelemen Szilard, Fanfara Școlii populare de arte „Tudor Jarda” din Cluj, dirijor Sorina Salajan, Fanfara „Rotaria jr.” din Vaslui, dirijor Romeo Talmaciu, Fanfara de copii a Centrului Augustin Bena Alba, dirijor Ioan Mureșan.

Duminică, la Festivalul Muzicii de Fanfară vor cânta Fanfara din Petrești- Alba și Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii și Fanfara județului Alba, de la Centrul de Cultură „Augustin Bena”, alături de majoretele de la Arieșul Ritmic din Câmpeni, coordonate de Anada Buda.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax