Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Ziua Armatei României în şcoli”. Prezentare de armament şi detalii despre cariera militară, la Liceul Teoretic Teiuş

Publicat

DSC_0049Elevii de la Liceul Teoretic Teiuş au avut ocazia să afle de la sursă ce înseamnă cariera militară şi să vadă armament uşor de infanterie. Luni, 24 octombrie, au participat la un eveniment organizat de Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, în colaborare cu UM 01684 Alba Iulia, de “Ziua Armatei României în şcoli”.

În incinta instituţiei de învăţământ a fost instalat un stand de prezentare destinat tinerilor care au dorit să se informeze despre oferta educaţională şi profesională a Ministerului Apărării Naţionale. De asemenea, au fost expuse echipamente militare (armament uşor de infanterie). Militarii participanţi au exemplificat  tipurile de misiuni executate de aceştia, programul de instruire, riscuri şi ameninţări, beneficiile pentru cariera personală.

Reprezentanţii Biroului Informare Recrutare împreună cu doi elevi din clasa a IX-a de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia, care provin din această şcoală, un student de la Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov şi un student din Academia Tehnică Militară Bucureşti au prezentat avantajele alegerii unei cariere militare şi specificul instituţiilor pe care le urmează.

La terminarea expunerilor, în cadrul standului de prezentare au fost împărţite materiale promoţionale şi au fost purtate discuţii interactive referitor la temele prezentate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax