Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Proiectul ANOSR ”Next HR” a debutat marţi. Urmează o seară de socializare

Publicat

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara au deschis ediția anului 2011 a proiectului „Next HR 2011”.

Debutul evenimentului a avut loc în amfiteatrul A9 al Universității albaiuliene, moment în care a asistat și rectorul Moise Achim. ”Mă bucur că pot fi alături de studenți și că îi pot sprijini în activitățile lor, iar ori de câte ori va fi nevoie de prezența mea alături de ei, voi răspunde afirmativ”, a declarat Moise Achim, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Next HR 2011” este un proiect dedicat tuturor organizațiilor studențești din țară și are scopul de a forma coordonatorii pe departamentul HR (resurse umane), de a instrui membrii acestui departament și de a crea adevărați lideri după anumite idei și principii.  Anul acesta, la „Next HR 2011” participă 51 de studenți din toată țara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex Victor

    marți, 27.09.2011 at 19:41

    Super tare!! POWER TO THE PEOPLE, right on!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax