|

În weekend: Cupa „Florea Grup” la tenis de câmp, a treia ediție, la Alba Iulia. Înscrieri, până vineri

cupa florea grup 2017Prima competiție locală de tenis de câmp din acest an va fi „Cupa Florea Grup”.  Evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, va avea loc în perioada 15 – 17 septembrie 2017, pe terenurile Tenis Pro Lincă, în Cetatea Alba Carolina.

Meciurile se vor juca pe terenurile de pe Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia, la dublu, iar categoriile sunt: Open Partener, 35 – 50 ani,  50 – 60 ani și + 60 ani. Partidele se dispută în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte.

Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv.

Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile constau în cupe, medalii, obiecte sportive, vouchere Florea Taxi, servicii la Hotel Tansilvania și titlul „Campionul toamnei”.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: Tel.: 0763 615 072; 0762 642 176. Termen limită pentru înscrieri: vineri, 15 septembrie 2017, ora 11.00.

Sponsorul principal al acestei competiții este Florea Grup.

„În tenis, ca și în business, trebuie să muncești mult pentru a deveni bun. Este motivul pentru care am ales să susținem această competiție sportivă care are deja o tradiție de 3 ani: pentru că știm că toți cei care participă sunt orientați spre a deveni mai buni de la an la an, întocmai ca și Florea Grup”, spune Marcel Florea, director general.

Alături de tenis, compania sprijină și alte proiecte care încurajează sportul și mișcarea, între care se numără și fotbalul, șahul sau ciclismul.

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. În anul 2017 dezvoltarea companiei a marcat un moment important: inaugurarea fabricii de prefabricate din beton „Florea Pavaje”. Fabrica, situată în baza de producție a companiei de pe șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia, are o capacitate de 5.000 mp/zi,  iar noile produse care intră în portofoliul Florea Pavaje sunt dale și pavele premium și standard, rigole, borduri și bolțari.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594713avatar Publicat de pe 13 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI