Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEKEND se „încinge” atmosfera în Stage. „Vinovați” pentru distracție, Lora și DJ Jonnessey & Aner

Publicat

colaj Vineri și sâmbătă, se anunță două seri „incendiare” în Club Stage din Alba Iulia. Lora și DJ Jonnessey și Aner încing atmosfera pentru albaiulieni, în acest weekend. Prima petrecere din Stage începe cu Lora, care va susține un super concert la after-party-ul de la Balul Bobocilor al Colegiului Tehnic Apulum. Distracția din cel mai mare club din oraș continuă sâmbătă cu doi DJ, Jonnessey și Aner, care vor mixa la „Kiss this party”.

Mai sunt două zile până la weekend, iar în cazul în care nu știți unde să vă distrați, Club Stage vă „sare” în ajutor cu două super petreceri semnate de Lora și DJ Jonnessey și Aner.

Vineri de la ora 22.oo începe after-party-ul Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic Apulum, unde frumoasa Lora vine să „încingă” atmosfera în Club Stage, într-un super concert live. Intrarea este 20 de lei.

Iar dacă vreți să continuați în același ritm, sâmbătă de la ora 23.00 Cub Stage își deschide porțile cu un party, la care „vinovați” de atmosferă vor fi DJ Jonnessey și Aner. Intrarea este gratuită pentru fete până la miezul nopții, iar după această oră este 10 lei. Prețul unui bilet pentru băieți este de 15 lei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax