Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă un dosar penal pentru furt de lemn în Apuseni. Poliţiştii au confiscat 16,4 mc de material lemnos din Sălciua

Publicat

lemn taiatPoliţiştii din Sălciua au continuat acţiunile de control în fondul forestier din zona comunei. Au fost recuperaţi 16 metri cubi de material lemnos, iar unui bărbat din comună i-a fost întocmit dosar penal, pentru tăiere ilegală de arbori, transmite IPJ Alba.

Vezi şi Alte două dosare penale pentru furt de lemn, în Apuseni. Doi bărbaţi din Ocoliş, cercetaţi de poliţişti, după ce au tăiat din pădure arbori nemarcaţi

În 23 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, sprijiniţi de silvicultori din cadrul Ocolul Silvic Muntele Mare Poșaga, au făcut un control în locul numit „Pentea” , situat în fondul forestier naţional de pe raza comunei Sălciua.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada decembrie 2016 – iunie 2017, un bărbat în vârstă de 68 de ani din comună a tăiat, fără drept, 14 arbori de esenţă răşinoasă, de pe o parcelă ce o deţine în fondul forestier respectiv.

Poliţiştii şi silvicultorii au identificat 16,4 metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal, pe care l-au ridicat, în vederea confiscării.

Activităţile de control vor continua.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax