Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lenjeria intimă şi căpiţele lui Ciobanu vor fi mascate de lucrări de artă

Publicat

DSC

Peisajul de lângă parcarea BRD, vizavi de Casa de Cultură a Studenţilor va fi înfrumuseţat de mai multe lucrări artistice ale elevilor Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Administraţia publică locală a început demersul pentru împrejmuirea cu gard a terenului albaiulianului Călin Ciobanu, pe care va expune panouri cu lucrările micilor artişti, lucrări dedicate Zilei de 1 Decembrie.

Reamintim că albaiulianul Călin Ciobanu şi-a expus în văzul lumii, în ultimele luni, lenjeria intimă, caprele, găinile şi căpiţele de fân, pe terenul proprietate personală de lângă parcarea BRD, în semn de protest în urma unor neînţelegeri pe care acesta le are cu administraţia publică locală.

Deja au fost instalaţi stâlpii pentru împrejmuirea terenului, iar purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer a precizat că gardul este construit pe domeniul public şi nu pe proprietatea privată a lui Călin Ciobanu.

Astfel, în ziua de 1 decembrie, albaiulienii şi vizitatorii vor avea ocazia să vadă pe controversatul teren lucrări de artă ale unor copii, după care se vor ascunde frustrările unui albaiulian, duse la extrem.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. romanicus

    miercuri, 24.11.2010 at 13:21

    ati ajuns organul de presa al primariei si al pdl-ului? sau emiteti opinii in necunostinta de cauza? daca prima varianta e cat de cat de inteles, a doua denota lacune grave de deontologie profesionala….

    • admin

      miercuri, 24.11.2010 at 17:35

      Romanicus.. eu as zice de tine ca esti organu’ lu Ciobanu… poate ca tie iti plac chilotii intinsi pe sfoara in centrul orasului….Ia zi, care sunt lacunele alea grave?

      • romanicus

        joi, 25.11.2010 at 16:13

        daca ati lasat posibilitatea de a da comment asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim de acord cu voi. daca ai vrea sa citesti am spus ca lacunele profesionale sunt determinate de „opinii in necunostinta de cauza”. adica un jurnalist care vorbeste fara sa stie de ce vorbeste. cam aceasta reiese din articolul acesta „impuscat” numai ca sa umpleti site-ul. mai departe, nu stiu ce te bagi tu (in calitate de admin) ca musca in lapte. articolul a fost scris de D-na sau D-soara Gina Stanciu. sau sa inteleg ca in aceeasi logica repetitiva ( a ta, nu a a mea) admin-ul este „organul” lui Gina Stanciu? in concluzie daca am ceva de zis, zic si cu asta basta… mesajul fiindu-i adresat jurnalistului, nu tie. tu vezi-ti de mentenanta ta de site si alte chestii care te privesc, nu de comment-uri.

  2. Gina Stanciu

    joi, 25.11.2010 at 18:02

    @romanicus, Cunosc foarte bine cazul, am fost la sedintele de consiliu local cand s-a dezbatut aceasta problema si am auzit si pozitia domnului Ciobanu. Sustin in continuare ca acest mod de protest al domnului Ciobanu a fost exagerat de prelungit, in defavoarea albaiulienilor carora le pasa de aspectul orasului.

    1. Daca nu vi se pare mare lucru ca ambasadorii care ne-au vizitat recent orasul au trecut si prin buricul targului unde au putut vedea chilotii intinsi pe sfoara, atunci este o problema: ori vrem sa fim un oras respectat, ori nu vrem
    2. Domnul Ciobanul poate sa-si resolve litigiul prin intermediul instantei, nu este necesar sa ne lezeze vederea la nesfarsit prin actiunile sale cu rezultate negative asupra imaginii orasului si fara efecte asupra deciziei Primariei.

    Punct

    • romanicus

      vineri, 26.11.2010 at 11:50

      D-na Gina Stanciu, sunt albaiulian si imi pasa si mie de aspectul orasului. Insa in opinia mea dumneavoastra pierdeti fondul problemei. Si o sa explic de ce. Ca orasul arata cum arata acolo este vina exclusiv a administratiei locale care de 20 de ani prin incompetenta si diletantism nu reuseste sa rezolve acea „rana deschisa”din centrul urbei.Dispretul total fata de proprietarii de acolo, tehnica ducerii cu zaharelul ani de zile, tehnica aprobarii de hot in CL si apoi a abrogarii acesteia, tergiversarea fara noima a folosirii parghiilor administrative adecvate pentru rezolvarea problemei, emfaza si atitudinea zeflemitoare si de intimidare a consiliului local servil pana la penibil d-lui Hava, toate acestea au dus la situatia care exista in acest moment. D-l Ciobanu nu are nici o vina ca este proprietar acolo. Este o chestie normala intr-o tara civilizata. Numai la noi prin metodele comuniste ale primarului proprietarii de imobile care sunt incomozi primariei sunt „demonizati” si pusi la zid, catalogati drept inamicii comunitatii. D-lui Ciobanu ii sunt incalcate flagrant toate drepturile ce rezida din dreptul de proprietate al imobilului respectiv. Nu poate construi, nu poate ingradi, primaria nu vrea sa il inchirieze, primaria nu vrea sa il cumpere, practic, primaria nu vrea nimic. Primaria ar vrea ca acest domn sa se puna in genunchi in fata CL si sa-si ceara drepturile sale normale intr-un stat democratic. Referitor la ambasadori: aveti dreptate, este o rusine ca s-a ajuns aici. Insa cei carora le-ar trebui sa le fie rusine sunt edilii acestei urbe. Referitor la apelarea la instanta: revin la observatia mea anterioara unde va rog sa va documentati inainte de a scrie ceva. Intrebati un avocat ce s-ar intampla daca d-l Ciobanu ar apela la instanta, care ar fi rezultatul dpdv al situatiei actuale. Unul dintre instrumentele primare ale unui jurnalism curat este asa zisul „drept la replica”… sau cu alte cuvinte, ascultarea si redactarea opiniilor ambelor tabere. Nu credeti ca ar fi fost cazul sa il folositi? Mai ales daca spuneti ca sunteti o albaiuliana indignata de situatie, un om caruia cu adevarat ii pasa de imaginea orasului si bineinteles un om care vrea cu adevarat sa se rezolve aceasta problema.

    • george

      duminică, 28.11.2010 at 11:03

      cunosc si eu cazul. romanicus are dreptate. ati dat cu mucii in fasole de data asta. habar nu aveti de fapt de esenta problemei. ati facut ziarism de doi lei. de fapt un fel de ziarism de tabloid…

      • admin

        luni, 29.11.2010 at 22:43

        N-am mai rabdat si am trecut la comentarii de la mentenatnta. Pentru ca nu imi plac smecherii care ii cred prosti pe toti ceillati din jur. @george de unde sti tu ca are dreptate @romanicus? poate pentru ca esti aceeasi persoana…. Apropo ai dat comentariul de pe aceeasi adresa de email. Dar uite iti promitem ca o ai cazul asta tratat in esenta lui, in curand asa cum ceri. De la inceputuri, pana acum. Cu nume , preturi, legaturi, interese. Am prins un fir, mergem pe el… sper sa ne iasa… pana ajungem la chilotii de pe sfoara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax