Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mandat de arestare pentru două persoane din Aiud suspectate de trafic de minore. Racolau adolescente şi le plasau la clienţi

Publicat

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi o tânără de 20 de ani, ambii din Aiud au fost reţinuţi, miercuri, sub acuzaţiile de trafic de minori, proxenetism şi prostituţie. Grupul infracţional a fost destructurat de ofiţerii BCCO Alba Iulia şi procurorii DIICOT. Cei doi ar fi recrutat mai multe minore din Aiud, cu vârste între 15 şi 17 ani, în scopul exploatării lor sexuale.

UPDATE: Cei doi se numesc Radu Aurelian Nicula (36 de ani) şi Rodica Mariana Ţitrom (20 de ani), din Aiud şi au primit mandate de arestare preventivă.

Acţiunea în urma căreia au fost depistaţi cei doi a fost desfăşurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  – Serviciul Teritorial Alba Iulia, împreună cu ofiţeri  de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba.

Potrivit unui comunicat DIICOT, a fost începută urmărirea penală şi pusă în mişcare acţiua penală faţă de doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi prostituţie.

În cursul anului 2013, inculpaţii, la intervale diferite de timp au recrutat mai multe minore domiciliate în municipiul Aiud, cu vârste între 15 şi 17 ani, în scopul exploatării lor sexuale, intermediind legăturile cu diverşi „clienţi” şi transportând minorele la domiciliile acestora, precizează reprezentanţii DIICOT.

Mai mult, inculpatul N. R. A. a înlesnit practicarea prostituţiei şi unor persoane de sex feminin  majore, activitate de pe urma căreia acesta a obţinut foloase materiale injuste. Inculpaţii au încercat zădărnicirea aflării adevărului prin influenţarea unor părţi sau martori.

Inculpaţii au fost reţinuţi prin ordonanţele procurorului emise la 25 septembrie, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a se formula propunere de arestare preventivă  la Tribunalul Alba. Inculpaţii beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicula Radu Andrei

    marți, 01.10.2013 at 18:01

    As vrea sa stiu dc facea tata asa ceva

  2. ionut

    joi, 10.10.2013 at 10:20

    cn naiba crezi ca crede ce ai scris sati fie rusine eu il cunosc pe domnu si toata familia da nu cred ca a scris el poate un tampit care stie cum il cheama pe copilulu sau

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax