Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miting PNL împotriva Guvernului, la Alba Iulia. Liberalii așteaptă în stradă aproximativ 1.000 de oameni

Publicat

Liberalii așteaptă aproximativ 1.000 de oameni în stradă, luni după masă, la Alba Iulia. Mitingul va începe în fața sediului de partid din centrul municipiului și va continua în fața Instituției Prefectului, aflată la câțiva pași distanță, unde se va citi moțiunea de cenzură care va fi prezentată în Parlament la ora protestului, 17,30.

La proteste și-au anunțat prezența toți liderii din Alba ai partidului, mai puțin parlamentarii, care vor fi la București, în Parlament, la votul moțiunii. Este vorba despre primarii și consilerii locali, dar și despre simpatizanți și membri de partid. Aceștia sunt foarte nemulțumiți de efectele noului Cod Fiscal asupra bugetelor locale. Cel mai mult pierde municipiul Alba Iulia, aproximativ 27 de milioane de lei, dar și celelalte orașe vor rămâne fără procente importante din bugetele de investiții.

Reamintim că aceasta a fost înregistrată oficial vineri, fiind semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi. Documentul face inventarul „minciunilor”, al „nerealizărilor” şi al tuturor măsurilor care, în opinia Opoziţiei, au destabilizat economia de când coalitia PSD – ALDE a preluat guvernarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax