Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ordenii au reclamat devierea circulaţiei

Publicat

Locuitorii din Oarda au de suferit din cauza indicatoarelor de reglementare a circulaţiei introduse de la începerea lucrărilor pe podul de peste râul Mureş. Proprietarii a 38 de case situate în zona de centru a localităţii Oarda susţin că, din cauza devierii circulaţiei, marcată printr-un indicator, sunt nevoiţi să ocolească, pentru a putea ajunge acasă. Cei mai afectaţi sunt oamenii care vin cu produsele de la câmp sau proprietarii care construiesc şi care au de transportat de câteva ori pe zi  încărcături de materiale.  Problema a fost ridicată în cadrul şedinţei de consiliu local de vineri, iar viceprimarul Paul Voicu a promis că aceasta va fi soluţionată în curând: „Am discutat deja această situaţie a ordenilor şi am hotărât să schimbăm sensul acelui indicator”, a asigurat viceprimarul.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de consiliu local, a fost tras un semnal de alarmă asupra reglementării permisive a circulaţiei, ce oferă celor nerăbdători posibilitatea de a se infiltra pe lângă pod sau pe sub dig, pentru a ajunge în faţa celorlalţi participanţi la trafic. Consilierii locali au fost de acord să ia în discuţie varianta instalării unei bariere în acea zonă şi a intensificării pazei.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor la podul de peste Mureş este stabilit în data de 4 decembrie, iar, până în 15 noiembrie, administraţia locală a anunţat deschiderea circulaţiei pe unul din sensurile de mers.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax