Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: CONCURS pentru ocuparea a două posturi de muncitori. Condiţii de participare şi termen de înscriere

Publicat

primaria aiudPrimăria Aiud organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii contractuale de excuţie vacante, de muncitori calificaţi, la Compartimentul Reparaţii, Întreţinere Drumuri, respectiv la Compartimentul Urbanism, Cadastru, Peisagistică.

Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie vacante de muncitor calificat III din cadrul Compartimentului Reparaţii, Întreţinere Drumuri, la sediul din Aiud, str.Tribun Tudoran, nr. 9, judeţul Alba.

Condiţiile de desfăşurare ale concursului:

– Proba scrisă: 20.10.2015, ora 10:00 la sediul Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud.

– Interviul se susține într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Data, ora şi locul organizării interviului se vor anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 9.10.2015, ora 14:00, la sediul Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane.

Condiţiile de participare şi specifice:

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 3 din Hotărârea Guvernului nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice;

– studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat;

– vechime în muncă: minimum 3 ani.

Primăria Municipiului Aiud, judeţul Alba, organizează la sediul instituției din str. Cuza Vodă, nr. 1, concurs în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a unui post vacant, funcţie contractuală de execuție de muncitor calificat I (instalator) din cadrul Compartimentului Urbanism, Cadastru, Peisagistică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

Condiții specifice ale concursului:

– studii medii liceale sau şcoala profesională;

– vechime: minimum 10 ani în meseria de instalator;

– certificat de calificare – instalator.

Condiții de desfășurare ale concursului:

– Proba scrisă: 19.10.2015, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud.

– Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 09.10.2015, ora 14:00 (inclusiv) la sediul Primăriei Municipiului Aiud – Centrul de Informații pentru Cetățeni.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon 0258 861 310 interior 13.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax