Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Cugir scoate la licitaţie închirierea a 16 păşuni din extravilanul oraşului. Preţul de pornire propus este 57 lei/hectar/an

Publicat

oi pasune

Un număr de 16 păşuni din zona Cugir, cu o suprafaţă totală de 1.473,84 hectare vor fi închiriate pe o perioadă de 5 ani. Cei interesaţi vor putea participa la licitaţii care se organizează cu preţul de pornire de 57 lei/hectar/an. Documentaţia pentru organizarea licitaţiilor pentru închiriere se află în atenţia consilierilor locali, pentru aprobare.

hiriaşul va achita inclusiv impozitele şi taxele aferente imobilelor închiriate, iar cuantumul chiriei rezultat în urma licitaţiei va fi indexat anual cu rata inflaţiei, în baza indicelui de inflaţie comunicat de instituţiile abilitate.

Pajiştile sunt propuse închirierii prin licitaţie publică, în vederea realizării păşunatului pentru ovine, bovine şi cabaline, proprietatea chiriaşului (locatarului). Păşunatul de primăvară şi toamnă se face numai în perioada 15 aprilie-31 mai şi 1 septembrie-30 noiembrie. Chriaşul nu are dreptul de a subînchiria pajiştile.

Vezi condiţiile de participare la licitaţie, documentaţia necesară şi alte detalii, pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax