Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Producătorul de porţelan Apulum SA Alba Iulia face angajări. Care sunt condiţiile şi cum poţi aplica pentru un job

Publicat

apulum sa fabricaSocietatea Apulum SA Alba Iulia, cu o tradiţie de 46 de ani în fabricarea obiectelor de porţelan, face noi angajări. Până la sfârşitul anului, producătorul intenţionează să angajeze 50 de oameni, în toate sectoarele de producţie.

Oferta pentru cei care vor să devină angajaţi la Apulum, potrivit unui anunţ al societăţii, cuprinde, pe lângă salariu, tichete de masa din prima zi de lucru, tichete cadou, spor de vechime intre 5% și 25%, spor de noapte de 25%, ore suplimentare plătite dublu, sâmbete, duminici și sărbători legale plătite dublu, dar şi primă de vacanţă.

Condiţiile pentru angajare sunt îndemânare, dexteritate, seriozitate, precum şi disponibilitate pentru munca în echipă.

Cei interesaţi pot depune CV la sediul firmei, pe strada Viilor, nr. 128 din Alba Iulia (ieșirea din Alba Iulia spre Sebeş) sau online. Alte informaţii, la telefon 0358401583.

Compania are în prezent peste 1.400 de angajaţi la Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor companiei, societatea se confruntă cu o criză acută a locurilor de muncă. Iau în calcul posibilitatea de a recruta personal din alte zone ale ţării sau chiar din străinătate.

„Ne confruntăm în prezent cu o criză acută a forţei de muncă calificată şi necalificată. S-a luat în discuţie inclusiv varianta de a apela la forţă de muncă din alte zone ale ţării sau chiar din afara ţării“, a declarat, pentru ZF Transilvania, Ioan Voican, directorul executiv al companiei Apulum.

Societatea Apulum SA a fost înfiinţată în anul 1970, fiind şi înainte de anii `90 cel mai mare producător de porţelan din ţară. Compania exportă mare parte din producţie în multe ţări de pe toate continentele. Apulum SA a avut în 2014 o cifră de afaceri de aproape 20 de milioane de euro. Creşterea faţă de anul anterior este de peste 15%.

Apulum exportă 90% din producţia fabricii din Alba Iulia, cel mai important client fiind grupul IKEA. Gama de produse a Apulum cuprinde atât porţelan pentru menaj şi porţelan hotelier, cât şi obiecte decorative şi bibelouri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gindac adrian

    miercuri, 03.01.2018 at 09:34

    Pentru. Angajaregindac

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax