Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Recompensă de o jumătate de milion de euro pentru găsirea unui afacerist kuweitian dispărut în România. Familia acestuia vrea să-l găsească cu orice preț

Publicat

Mohamed Al-Baghli Familia unui cetățean kuweitian, Mohamed Al-Baghli, dispărut în urmă cu aproximativ doi ani în România, oferă o recompensă de o jumătate de milion de euro oricui poate oferi informații care ar duce la găsirea lui, viu sau mort. Bărbatul, care astăzi ar avea 81 de ani, a dispărut de la o pensiune din stațiunea Cheia (județul Prahova), aflată lângă DN1A. 
Deşi familia Al-Baghli deţine o proprietate în localitate, bătrânul Mohamed a preferat să se cazeze pentru câteva zile la pensiunea ”Mihaela”, pentru că în casa lui primise oaspeţi. Se pare că vârsta înaintată (avea 79 de ani la acea dată) şi problemele de sănătate, l-au determinat să se cazeze într-o zonă mai liniștită, însoţit de o femeie din sat, plătită să aibă grijă de el.
Căutările nu au încetat de atunci, însă nici autoritățile și nici familia nu au primit între timp nici o informație nouă, ceea ce i-a determinat pe fii acestuia să anunțe recompensa record pentru România.
La data respectivă s-au făcut speculații în presa arabă potrivit cărora omul de afaceri Al-Baghli ar fi fost răpit pentru recompensă, acesta fiind foarte bogat, cu afaceri în domeniul petrolului.
Mohamed Al-Baghli are aproximativ 1,75 m înălţime, constituţie astenică, părul tuns scurt, ten măsliniu, mustaţă şi poartă ochelari de vedere. La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat într-un veşmânt tradiţional arab, de culoare albă, avea capul descoperit şi folosea un baston din lemn de culoare neagră, cu inscripţii argintii cu caractere arabe. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea cetăţeanului kuweitian sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax