Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recurs admis la Tribunalul Alba: Tânărul care a tras focuri de armă în centrul municipiului Alba Iulia a fost eliberat din arest

Publicat

Magistraţii Tribunalului Alba au decis, luni, punerea în libertate a lui Bogdan Vasile Potopea, tânărul arestat preventiv după ce a tras focuri de armă asupra membrilor grupării „Lenis” din Sibiu, în centrul vechi al municipiului Alba Iulia. Instanţa a admis recursul formulat de inculpat, iar decizia este definitivă.

Bogdan Vasile Potopea a fost eliberat, luni, din arestul IPJ Alba, unde urma să îşi petreacă următoarele 15 zile. Tribunalul Alba a admis recursul acestuia şi a înlocuit măsura arestării preventive cu cea de a nu părăsi ţara. Tânărul de 23 de ani, fiul omului de faceri Marius Potopea a fost arestat sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, după ce a ameninţat şi a tras cu un pistol de tip „Air Soft” asupra unor tineri din Sibiu, membri ai grupării infracţionale „Lenis”, veniţi la Alba Iulia pentru a se prezenta la un termen de judecată.

Judecătoria Alba Iulia a admis, săptămâna trecută, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a acestuia, iar luni Tribunalul Alba a dispus eliberarea lui Potopea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax