Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RESTRICŢII de circulaţie pe o stradă din centrul oraşului Alba Iulia, pentru lucrări la reţeaua de apă. Precizări de la Primărie

Publicat

retea apaCirculaţia pe strada Teilor din oraşul Alba Iulia, tronsonul între străzile Avram Iancu – Regina Maria – Trandafirilor, va fi restricţionat circulaţiei rutiere, pentru următoarele două săptămâni, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a reţelei de apă.

Încă de luni, 7 martie, în zona respectivă au fost montate indicatoare de restricţie a circulaţiei. Reprezentanţii Apă Canal Alba au precizat pentru Alba24 că riveranii au fost anunţaţi din timp despre lucrări, că acestea sunt estimate să dureze circa două săptămâni şi că vor fi redate circulaţiei tronsoanele, pe măsură ce operaţiunile de înlocuire a reţelei de apă vor fi terminate.

Potrivit surselor citate, aceste investiţii erau programate, iar acum au fost disponibile resursele financiare pentru derularea lucrărilor.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au menţionat că vor mai fi astfel de lucrări şi în alte zone din oraş, urmând să se deruleze pe parcursul a două luni.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax