Connect with us
Publicitate

SPORT

Rezultate notabile la judo și haltere pentru CS Unirea

Publicat

În week-endul trecut, la Arad a avut loc etapa regională din Campionatul Național de Judo, rezervat sportivilor sub 15 ani. La această competiție, Clubul Unirea Alba Iulia a fost reprezentat de 7 judoka, pregătiți de Ioan Todor.

Sportivii albaiulieni au învins tatami-ul și au reușit să obțină trei locuri 1, prin: Darius Bogdan – la categoria 55 kg, Georgiana Ispir – categoria 40 kg şi Andreea Cuțitar. Antrenorul Ioan Todor s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute în această competiție și așteaptă cu nerăbdare finala de la Miercurea Ciuc.

Tot săptămâna trecută, la Onești, la secția haltere a clubului „alb-negru” din Alba Iulia, s-a desfășurat Campionatul Național al seniorilor. La fel ca și la celelalte etape, de cadeți și tinere, toți sportivii albaiulieni au reușit calificarea la etapa finală. ”Așteptăm cu nerăbdare finalele naționale de haltere, cu speranța că vom cuceri și ceva medalii, dar, mai mult, ne dorim un reprezentant în loturile naționale”, a declarat Radu Nicula, președinte CS Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax