Connect with us
Publicitate

Uncategorized

SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ: Patru ediții speciale „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV, de la malul mării, cu Rareş Bogdan și invitații săi

Publicat

r b

rares bogdan Realitatea TV te provoacă la un weekend de foc, de la malul mării, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali. Sâmbătă, de la ora 15.00 urmăreşte un dialog incendiar cu Cozmin Guşă despre planul secret al lui Victor Ponta şi provocările României din această toamnă – transmisiune directă de la Vox Maris, Costineşti.

Iar de la ora 21.00, Rareş Bogdan ţi-a pregătit o ediţie specială „Jocuri de Putere”: un dialog fără menajamente cu omul care ţine guvernarea în mână, vicepremierul Gabriel Oprea, liderul UNPR, invitat pentru o discuţie de două ore despre Romania – transmisiune de la Mamaia-Năvodari, Phoenicia Resort.

Duminică, de la ora 15.00 Rareş Bogdan şi Oreste Teodorescu te aşteaptă în direct pe plaja din Vama Veche pentru un dialog cu cei ce vor cu adevărat schimbarea României.

Iar de la 21.00 la „Jocuri de Putere” eşti provocat la o analiză de două ore despre politica la zi şi să răspunzi la întrebarea dacă există  „Constanţa altfel”.

Bonus: ora 23.00 – Amintiri despre Litoralul tinereţii tuturor generaţiilor, cu vocea inconfundabilă de la Radio Vacanţa, Andrei Partoş, şi Nicuşor Năstase, omul care a dovedit că spiritul Costineştiului poate continua și după anul 2000.

Nu rata patru ediții speciale de la malul mării, cu Rareş Bogdan, în acest sfârşit de săptămână, numai la Realitatea TV!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax