Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE|SEBEŞ24: Femeie de 65 de ani lovită de un autocar, în zona autogării Sebeş. A fost transportată de urgenţă la spitalul din Alba Iulia

Publicat

O femeie de 65 de ani care a vrut să traverseze strada neregulamentar în zona autogării din Sebeş a fost acroşată de un autocar. Aceasta a fost rănită şi transportată de urgenţă la spitalul din Alba Iulia. Accidentul s-a petrecut marţi după-amiaza.

Din primele informaţii, autocarul este înmatriculat în Bucureşti.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au stabilit că Ileana C., de 65 ani, din Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii Gării, din Sebeş, prin loc nepermis, fără să se asigure, moment în care a fost acroşată cu roata dreapta faţă de un autobuz, condus de Vasile F., de 38 ani, din Aiud.

Conducătorul  autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i totodată recoltată şi o probă biologică de sânge.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba , unde s-a i stabilit diagnosticul de fractură deschisă gambă stângă”.

Citiţi mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax