Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sistem de videoconferinţă pentru sindicaliştii din învăţământ

Publicat

DSC

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) va cheltui între 15 si 18 mii de euro pentru implementarea unui sistem de videoconferinţă la nivelul ţării, astfel încât să se realizeze un schimb mai bun de informaţii între organizaţii.
Sindicatul Învăţământ Alba va susţine acest proiect cu suma de 1.500 lei.

„Este vorba despre un sistem care va coordona 60 de organizaţii afiliate FSLI, de unde rezultă 200 de mii de membri de sindicat. Cheltuielile pentru investiţie vor fi acoperite în proporţie de 1/3 de sindicatele din teritoriu şi 2/3 de Federaţie, urmând ca sindicatele să aibă un calculator mai performant şi internet cu o banda mai mare”, a declarat secretarul general al FSLI, Liviu Marian Pop, precizând totodată că această investiţie va reduce costurile pentru deplasările în teritoriu.

Sistemul va fi implementat în maxim două luni si va ajuta la o mai bună comunicare între sindicatele din învăţământ din ţară. În timpul conferinţei, pe ecranul participanţilor va fi vizibil cel care vorbeşte, comutarea realizându-se automat, la preluarea microfonului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax