Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer „certat cu legea”, încătuşat şi escortat la secţia de Poliţie, la Vinţu de Jos. A condus maşini, de mai multe ori, fără permis

Publicat

catuse

catuse Un bărbat de 58 de ani din comuna Săliştea a fost reţinut de Poliţie, după ce a fost prins la volanul unei maşini neînmatriculate, fără permis. Pentru că a avut comportament violent, acesta a fost încătuşat şi transportat la secţia de Poliţie.

Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 21.30. Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce patrulau pe strada Principală din localitatea Săliştea Deal, comuna Săliştea, au oprit pentru control un autoturism condus de P.T., un bărbat de 58 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat în circulaţie.

În timpul verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a avut un comportament violent, fiind necesară încătuşarea sa şi conducerea la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, unde poliţişti i-au întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi unde au constatat că bărbatul mai este cercetat, în alte două dosare penale, pentru conducere fără permis.

Faţă de acesta, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax