Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştrand multifuncțional la Aiud: bazin de înot, teren de fotbal şi patinoar

Publicat

Ştrandul Municipal din Aiud îşi redeschide porţile, în luna decembrie. Nu pentru scăldat, ci pentru iubitorii sportului pe gheaţă, patinajul. Totodată, primăvara şi toamna, ştrandul va fi deschis pentru pasionaţii de fotbal.

Administratorul ştrandului, SC „Agrochim” SRL Aiud a anunţat, încă de acum câteva luni, faptul că se pregăteşte de o altă investiţie majoră, astfel încât acesta să poată fi deschis pe toată durata anului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud, Ada Rus, a precizat că s-a dat startul lucrărilor de amenajare a unui patinoar artificial, în suprafaţă totală de 600 mp, care va fi deschis din 1 decembrie, în măsura în care condiţiile meteorologice o vor permite.

O altă veste bună este că, în urma investiţiei în valoare de aproximativ 80.000 euro, ştrandul municipal din Aiud va funcţiona în toate cele patru anotimpuri, pentru că, din 2011, primăvara şi toamna, se transformă în teren de fotbal.

„Salut această idee de a transforma ştrandul într-un loc de agrement, multifuncţional şi accesibil aiudenilor, tot timpul anului. E încă o dovadă în plus că decizia de a concesiona şi acest spaţiu de utilitate publică, dar cuiva competent a fost una bună. Ne amintim cu toţii, sunt sigur, de felul în care arăta ştrandul, chiar în perioada în care a fost concesionat de către societatea condusă de către Radu Coclici, actual deputat PSD în Colegiul Aiud-Ocna Mureş. Aspectul dezastruos de atunci al ştrandului şi faptul că a fost mai mereu închis m-au făcut să îmi pun serioase semne de întrebare, mai ales că am investit mult şi în primul mandat pentru ca ştrandul să funcţioneze în cele mai bune condiţii. Totuşi, preluarea lui în concesiune de către societatea administrată de Nicolae Crăciun a schimbat radical lucrurile, iar recentele investiţii nu fac decât să confirme încă o dată faptul că se poate şi altfel”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    miercuri, 29.12.2010 at 19:05

    ii super in aiud am fost de 100 de ori la patinuar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax