Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURPRIZE pentru turiști la Festival de România: Suveniruri și panou foto cu personaje care au participat la Marea Unire în 1918

Publicat

Cu ocazia Zilei Naționale a României, în Cetatea Marii Uniri sunt pregătite pentru a fi împărțite stegulețe de mașină, cocarde, pahare personalizate, insigne și alte elemente de promovare, purtând simbolul ”Festival de România”. Ce care doresc să poarte ”pe pielea lor” însemnele evenimentului, o pot face printr-un face painting tricolor.

Oficialități sau simpli turiști vor putea păstra frânturi din cea mai frumoasă sărbătoare a românilor, trăită în Cealaltă Capitală.

1 Decembrie * PROGRAM Festival de România * Ziua Națională

Pe lângă accesoriile pline de culoare, Strada Muzeului va fi locul în care amintirile vor prinde contur de 1 Decembrie.

Organizatorii vor amplasa în vecinătatea Sălii Unirii, începând de duminică, 30 noiembrie, un panou decorat cu o fotografie în mărime naturală și decupată, care va transpune turiștii într-un personaj participant la Marea Unire din 1918.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax