Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Ighiu, propus pentru arestare preventivă. A furat un calculator din locuința unui cetățean

Publicat

Un tânăr de 19 ani din comuna Ighiu este propus pentru arestare preventivă după ce a fost identificat de polițiști ca fiind autorul unui furt din locuință. Băiatul a pătruns în casa unei persane din comună și i-a furat unitatea de la calculator, pe care ulterior a vândut-o.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat, în data de 6 februarie, pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în urmă cu câteva zile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în 31 ianuarie, M.T.I., de 19 ani, din Ighiu, a pătruns prin efracție într-o locuinţă din comună, de unde a sustras o unitate de calculator pe care ulterior a vândut-o unei persoane din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au recuperat bunul furat şi l-au restituit păgubitului, iar faţă de suspect au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax