Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Argeş, după gratii, la Aiud. Are pedeapsă de aproape 2 ani închisoare pentru infracţiuni rutiere

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un tânăr din judeţul Argeş, condamnat la Blaj, la pedeapsă cu închisoarea, pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, a fost prins la Aiud şi transportat la penitenciar.

Potrivit IPJ Alba, în 23 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au depistat şi reţinut, pe strada Morii din Aiud, pe B.D. (25 de ani), din localitatea Sâncel, judeţul Argeş.

Este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost condamnat, tot joi, de Judecătoria Blaj, la executarea unei pedepse privative de libertate de libertate de 1 an şi 7 luni  închisoare şi se sustrăgea executării acesteia.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax