Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Teiuş, cu dosar penal pentru furt. A sustras un telefon mobil, dintr-o farmacie din Aiud

Publicat

telefon mobil

furt telefon mobil Un tânăr din Teiuş s-a ales cu dosar penal după ce a furat telefonul mobil al unei angajate de la o farmacie din Aiud. A profitat de neatenţia acesteia şi a plecat cu bunul furat, în valoare de 2000 de lei. Poliţiştii au recuperate telefonul şi l-au restituit păgubitei.

Potrivit IPJ Alba, joi, 30 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din Teiuş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil.

În 22 martie, în jurul amiezii, în timp ce se afla într-o farmacie din Aiud, tânărul a profitat de neatenţia unei angajate a farmaciei şi i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 2.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul furat care a fost restituit păgubitei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax