Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tribunalul Alba: Închisoare cu suspendare pentru tinerii din Sebeş, judecaţi pentru trafic de droguri

Publicat

Tribunalul Alba s-a pronunţat luni, 25 noiembrie, în cazul dosarului disjuns din cauza în care erau judecaţi cinci tineri din zona oraşului Sebeş, trimişi în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Claudiu Adrian Trandafir a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. În aceeaşi grupare au mai fost incluşi fraţii Florin Simion Mihălţan şi Ioan Marian Mihălţan, care au primit, prin sentinţa Tribunalului Alba din martie, rămasă definitivă în urma recursului, pedepse de închisoare de trei ani, cu suspendarea executării acesteia şi o perioadă de încercare de 5 ani. Alt inculpat, Ioan Dorin Moldovan, a fost condamnat doar la trei luni de închisoare, tot cu suspendare.

Fraţii Mihălţan au fost judecaţi în arest preventiv, fiind consideraţi pionii principali ai grupării de trafic de droguri. Ceilalţi inculpaţi sunt Claudiu Adrian Trandafir, Eduard Emanuel Murgoci şi Ioan Dorin Moldovan.

În cazul lui Eduard Emanuel Murgoci, şi dosarul acestuia a fost disjuns, fiind acuzat doar de consum de droguri. A fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendarea pedepsei.

Claudiu Adrian Trandafir a mai fost judecat într-un alt dosar de trafic de droguri, din 2012, tot la Tribunalul Alba. În această cauză a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Gruparea a fost acuzată de trafic de haşiş, un drog rezultat prin prelucrarea canabisului.

Florin Simion Mihălţan a fost arestat în 14 februarie, iar fratele acestuia, Ioan Marian Mihălţan, a primit mandat la Tribunalul Alba în 19 februarie. Florin Simion Mihălţan a fost acuzat de procurorii DIICOT Alba Iulia de complicitate la trafic internaţional de droguri de risc, respectiv deţinere şi vânzare de droguri de risc.

Fratele acestuia, plecat la un moment dat în Spania, a fost acuzat de trafic internaţional de droguri. Acesta a trimis în România, prin intermediul unei firme de curierat, mai multe cantităţi de haşiş pe care fratele lui le vindeau unor consumatori din Sebeş, printre care şi minori. Inculpaţii vindeau un gram cu suma de 50 – 60 de lei.

Traficul de droguri de risc se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax