Contacteaza-ne si pe

EVENIMENT

UPDATE Un avion de mici dimensiuni a ATERIZAT FORŢAT, lângă Vinţu de Jos

avatar

Publicat

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, pe un câmp, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 14.30, în apropiere de Alba Iulia, zona Vinţu de Jos – Lutsch 2000. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de asistenţă medicală.

UPDATE: A fost rănit grav pilotul avionului de agrement. Zaharie Groza (60 de ani), om de afaceri din Alba Iulia (administratorul firmei „7 Uşi”) este pilot experimentat, însă a mai fost implicat, în 2013, într-un accident similar. Pe 21 iunie, acum patru ani, avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit foarte aproape de malul râului Mureş, la Teleac, lângă Alba Iulia. Şi atunci a fost nevoit să aterizeze forţat, după probleme la motorul aparatului de zbor. Cauza accidentului de sâmbătă, 21 octombrie, urmează să fie stabilită. (foto, mai jos, aparatul de zbor cu care a aterizat forţat, în 2013)

Vezi și știrea cu accidentul din 2013: FOTO: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe o păşune, la Teleac. Pilotul, patron la o firmă din Alba Iulia, a fost rănit

Din primele date, persoana rănită este pilotul, care se afla singur în aparatul de zbor, în momentul accidentului. Este conştient şi ar fi suferit fracturi la picioare.

Pentru asistenţă medicală de urgenţă şi transport la clinică de specialitate, a fost solicitat elicopter SMURD.

Potrivit ISU Alba, la faţa locului s-au deplasat echipaje cu o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă SMURD, grupa operativă pentru coordonarea intervenţiei.

UPDATE1: Pilotul avionului a fost transportat, cu elicopterul SMURD, la o clinică de specialitate.

Pilotul are mai multe fracturi deschise. „A fost o aterizare forţată în zona Sebeş a unui avion cu un singur pilot, pilotul a fost recuperat de forţele noastre de intervenţie. Este cu fracturi deschise, din fericire este conştient. Elicopterul SMURD deja l-a preluat şi îl duce la spital, cel mai probabil la Tg. Mureş pentru acordarea asistenţei de urgenţă”, a precizat secretarul de stat MAI, Raed Arafat.

Pilotul ar fi spus, după accident, că zbura doar de zece minute, când a fost nevoit să aterizeze forțat, deoarece l-ar fi „întors niște rafale de vânt”. Apelul la 112 a fost făcut de o persoană care a observat incidentul.

UPDATE 2: Pilotul avionului, omul de afaceri Zaharie Groza, a murit, duminică, la spital.

Vezi Pilotul avionului care a aterizat forţat la Vinţu de Jos, omul de afaceri Zaharie Groza, a decedat

 

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

EVENIMENT

SIMULARE BACALAUREAT 2018: ASTĂZI, proba scrisă de Limba şi literatura română. Detalii pentru clasele XI-XII

avatar

Publicat

examen bacalaureat

Sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat 2018, organizată de Ministerul Educaţiei începe luni, 19 martie, cu proba scrisă de Limba şi literatura română. Subiectele vor fi distribuite în săli, de la ora 9.00.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Citeşte şi Simulare BACALAUREAT 2018: MODELE de subiecte pentru elevii de clasele a XI-a și a XII-a. Capitole exceptate

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate de Men și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la această dată.

Citeşte şi Modele de SUBIECTE pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat în 2018, publicate de MEN

Citește și Simulare BACALAUREAT şi EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Calendarul testărilor. Modele de subiecte publicate de MEN

Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situația în care nu sunt suficienți profesori de specialitate într-o unitate de învățământ, există și posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte școli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceștia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare în sesiunea iunie-iulie, a anunţat MEN.

CALENDARUL Simulării examenului de Bacalaureat 2018 (probele scrise) – clasa XI-a și a XII-a:

19 martie: Limba şi literatura română – proba E) a) – clasele a XI-a și a XII-a

20 martie: Limba şi literatura maternă – proba E) b) – clasele a XI-a și a XII-a

21 martie: proba obligatorie a profilului – proba E) c) – clasele a XI-a și a XII-a

22 martie: proba la alegere a profilului şi specializării – proba E) d) – exclusiv elevii clasei a XII – a

30 martie: comunicarea rezultatelor

În Alba, peste 2.600 de candidaţi s-au înscris la examenul din acest an, potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IȘJ), iar probele orale s-au desfăşurat deja, în perioada 12-22 februarie. Cursurile pentru clasele XII-XIII se încheie în 25 mai.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Vinţu de Jos. Acoperişul unei locuinţe a luat foc

avatar

Publicat

incendiu, acoperis, pompieri

Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, luni dimineaţa, în jurul orei 7.45, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Vinţu de Jos.

Acoperişul unei locuinţe a fost cuprins de flăcări, potrivit ISU Alba.

Pompierii au acţionat cu două autospeciale.

Din primele date, nu au fost persoane rănite.

Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate star transmission

EVENIMENT

LOTERIA bonurilor fiscale. Rezultatele extragerii din 18 martie. Vezi dacă ai un bon câştigător

avatar

Publicat

La extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 18 martie, au fost desemnate câştigătoare bonurile în valoare de 969 lei emise în 22 februarie 2018.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

În cazul realizării celei de-a doua etape de selecție, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele CNLR și va fi televizată, data organizării acesteia urmând să fie anunțată ulterior.

Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător. Pentru aflarea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

Dacă se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câștigător este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referință și numărul unic maxim atribuit. Se continuă aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare a pasului, numerele câștigătoare sunt eliminate din listă.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

POSTURI la primării, spitale şi alte instituţii publice din judeţul Alba. Condiţii de participare la concurs

avatar

Publicat

munca birou

În perioada martie-aprilie, sunt organizate mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe.

Posturi vacante şi condiţii de participare la concurs:

Primăria Municipiului Sebeş

auditor, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul audit

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 21 martie 2018

Concurs: 3 aprilie 2018, ora 09:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC; 3 aprilie 2018, ora 11:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Relaţii suplimentare: la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, telefon 0374/112.726.

Primăria oraşului Zlatna

– arhitect şef

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul arhitectură, urbanism sau în domeniul inginerie civilă absolvent de master sau studii postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, absolvent al cursurilor de formare profesională continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi autorizării construcţiilor, în condiţiile prevederilor art. 36 indice1 lit. c) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificările şi completările ulterioare; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; atestat eliberat de Registrul Urbaniştilor din România; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 21 martie 2018

Concurs: 3 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Spitalul Municipal Blaj

– manager

Condiţii: absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 10 aprilie 2018, ora 12.00

Concurs: 24 aprilie 2018 ora 10.00, susținerea proiectului de management

Relaţii suplimentare, la sediul Spitalului Municipal Blaj.

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 Alba Iulia

– administrator financiar (0,25 normă; perioadă determinată)

Condiţii: studii superioare de lungă durată în domeniul economic; vechime în cantabilitatea bugetară minimum 5 ani; cunoştinţe operare PC, softuri contabile; cunoaşterea legislaţiei în vigoare; abilităţi excelente de comunicare; disponibilitate şi rezistenţă la program prelungit.

Concurs: 27 martie 2018, ora 09:00: proba scrisă; 27 martie 2018, ora 13:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul la sediul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 8 din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul nr. 23, Judeţul Alba, telefon 0786/450.977.

Primăria orașului Cugir

– îngrijitor în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Oraşului Cugir – Serviciul Social Specializat Creşă – Creşa „Kunterbunt”

Condiţii: studii admise – generale/şcoală profesională/medii; disponibilitate de a lucra cu copii cu vârsta de 0-3 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 27 martie 2018, ora 16:00

Concurs: 5 aprilie 2018, ora 11:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Cugir din Cugir, str. I.L. Caragiale nr. 1, camera 15, Județul Alba, telefon 0258/751.001, interior 115.

Primăria comunei Vinţu de Jos

-. consilier asistenţă socială (263501)- expert în cadrul proiectului „CCI Sibişeni – Creşterea calităţii vieţii şi incluziunii sociale – ID 103385 (post temporar vacant)

Condiţii: studii superioare finalizate cu licenţă, specializarea Asistenţă Socială; experienţă bazală în realizarea consilierii de asistenţă socială, expertiză în gestionarea demersurilor de rezolvare a problemelor de ordin social din cadrul comunităţii, prin acţiuni specifice de asistenţă socială – 1 an.

consilier psiho-social (263402) – expert în cadrul proiectului „CCI Sibişeni – Creşterea calităţii vieţii şi incluziunii sociale – ID 103385 (post temporar vacant)

Condiţii: studii superioare finalizate cu licenţă, specializarea psihologie; experienţă în realizarea consilierii psihosociale. expertiză minimală în construirea şi implementarea demersului de consiliere psiho-socială în comunităţile defavorizate, alături de gestionarea documentelor aferente – 2 ani.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 26 martie 2018, ora 16.00

Concurs: 3 aprilie 2018, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Vinţu de Jos, judeţul Alba, telefon 0258/739.234, interior 12.

Spitalul orăşenesc Abrud

– manager spital

Termen limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 13 aprilie, ora 14.00, la sediul spitalului.

Condiţii: absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii

Concurs: 17 aprilie 2018, ora 11:00 – selecţie dosare (etapa eliminatorie); 7 mai 2018, 10.00 – susţinere şi evaluare proiect de management (proba unica)

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orasenesc Abrud, Abrud, str. Republicii nr. 13, jud. Alba, telefon 0258780614 int. 34.

Căminul Pentru Persoane Vârstnice Blaj

– infirmieră

Condiţii: studii generale; fără vechime în muncă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 23 martie 2018

Concurs: 2 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă; 4 aprilie 2018, ora 14:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Căminul pentru Persoane Vârstnice Blaj, din Piaţa 1848 nr. 6, telefon 0258/710662.

Primăria comunei Noşlac

– secretar al comunei (concurs organizat de ANFP)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 2 aprilie 2018

Concurs: 18 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Primăria comunei Cetatea de Baltă

– secretar al comunei

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 2 aprilie 2018

Concurs: 17 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Primăria comunei Avram Iancu

(beneficiar în cadrul Proiectului „Comunitatea moţilor harnici“, Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, axa prioritară 4 – „Incluziunea socială şi combaterea sărăciei“, Obiectiv specific 4.1. „Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunităţile marginalizate“ POCU/138/4/1/114866)

Posturi temporar vacante:

manager de proiect: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă < 5 ani, experienţa, timp parţial 30 ore/săptămână

coordonator antreprenorial: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, timp de lucru 30 ore/săptămână

jurist: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

expert supervizare lucrări infrastructură: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, 1/4 normă, experienţa minimă <5 ani

expert organizare evenimente: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

facilitator comunitar rom: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

expert GT: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, experienţa minimă <5 ani, 1/2 normă

coordonator servicii comunitate: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, timp parţial durata timpului de lucru fiind de 30 ore/săptămână

expert înfiinţare şi monitorizare antreprenorial: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

expert înfiinţare şi monitorizare antreprenorial: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă <5 ani, ½ normă

expert înfiinţare şi monitorizare antreprenoriat: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

asistent social: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

asistent social: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

asistent medical: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

asistent medical: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, 1/2 normă

medic: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, experienţa minimă de 5-10 ani, 1/4 normă

îngrijitoare: studii medii absolvite cu diplomă, experienţa minimă < 5 ani, ½ normă

Concurs: 5 aprilie 2018, ora 09.00: proba scrisă; 5 aprilie 2018, ora 14.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei din str. Avram Iancu nr. 169, e-mail [email protected] şi la telefon 0258786211.

Primăria Comunei Arieşeni

– inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul situaţii de urgență

Condiţii: studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti.

Concurs: 13 aprilie 2018, ora 12:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Arieşeni din satul Arieşeni nr. 19, comuna Arieşeni, judeţul Alba, telefon 0358.402.989. 0358.816.290, e-mail [email protected]

Primăria comunei Şona

– consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Contabilitate Impozite şi Taxe;

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic

– consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Agricol – Fond Funciar.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea măsurători terestre şi cadastru; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concurs: 10 aprilie 2018, ora 11.00: proba scrisă; 13 aprilie 2018, ora 11.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Şona, cu sediul în comuna Şona, Strada Lungă nr. 2, judeţul Alba, telefon 0258/884.144, adresa e-mail [email protected]

ALTE POSTURI

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş

– inspector de specialitate, gradul I superior la Serviciul Contabilitate, Buget, Salarizare, Personal. Achiziţii, Administrativ, Gestiune.

Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă şi masterat în domeniul ştiinţelor umaniste (filologie, istorie, filozofie, antropologie etc.); fără vechime în specialitatea studiilor, constituie avantaj activitatea de voluntariat în domeniul cultural, ştiinţific, social, management de proiecte etc.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 19 martie 2018, ora 16.00

Concurs: 26 martie 2018, ora 10.00 proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Sebeş, bd Lucian Blaga nr. 45, telefon 258732939; email: [email protected]

Primăria Comunei Jidvei

– referent, clasa III, gradul profesional debutant la Compartimentul Cadastru fond funciar.

Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, fără vechime corespunzătoare studiilor necesare exercitării funcţiei publice de referent, clasa III, gradul profesional debutant.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 19 martie 2018, ora 09:00

Concurs: 29 martie 2018, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Jidvei din Satul Jidvei, Județul Alba, str. Perilor nr. 15, telefon 0732.145.832.

 

Citește mai departe
Publicitate

ABRUD

INCENDIU în Abrud. O clădire a fost cuprinsă de flăcări. Au fost chemaţi să intervină pompierii din Cîmpeni

avatar

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au fost chemaţi să intervină, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Abrud.

Potrivit ISU Alba, flăcările au cuprins o clădire în care a funcţionat vechiul liceu din oraş.

La faţa locului au intervenit şi reprezentanţi SVSU Abrud.

Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate