Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia, recidivist, a spus că a tâlhărit o femeie, pe stradă, ”din glumă”. Ce pedeapsă i-au dat magistrații

politie noaptea

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia condamnat recent pentru tâlhărie a spus că a comis fapta din glumă. Declarația a fost dată în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, în timpul procesului. 

Deși nu este la prima abatere, fiind internat într-un centru pentru minori, magistrații au considerat că o pedeapsă cu suspendare este suficientă.

În data de 14 mai 2024, tânărul din Alba Iulia a fost condamnat în primă instanță.

Fapta pentru care a ajuns în fața judecătorilor a avut loc în seara de 21 martie 2023. Victima sa a fost o femeie care ieșise de la muncă și se îndrepta spre casă.

La un moment dat, tânărul a atacat-o și i-a tras geanta pe care o avea pe umăr. Apoi a fugit. Însă a fost identificat de către polițiști, iar apoi a fost adus în fața magistraților.

Ce au reținut magistrații

”La data de 21.03.2023, în jurul orei 21:35 (pe timp de noapte), aflându-se în zona străzii Tulnicului din Alba Iulia în timp ce inculpatul o ținea de brațul stâng pe persoana vătămată i-a întors acesteia la spate brațul drept și i-a smuls geanta, constituie infracțiunea de tâlhărie calificată”, au notat magistrații.

Pedeapsa primită

În motivarea instanței magistrații au scris că tânărul nu reprezintă un grad mare de pericol în societate ci că este de fapt teribilist.

”prezintă mai degrabă semne de teribilism decât de periculozitate infracţională sporită”, au notat magistrații.

Drept urmare au optat pentru o pedeapsă cu suspendare. Mai exact l-au condamnat pe acesta la pedeapsa de 3 ani închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată cu suspendare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax