Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unde ne putem distra de Halloween în Alba Iulia?

Publicat

Inspirate după modelul american, petrecerile de Halloween au devenit şi la noi un prilej de sărbătoare. Oamenii adoră să se mascheze, să se transforme, chiar dacă doar pentru câteva ore, în personajele preferate. Anul acesta, oferta de Halloween în Alba Iulia este cât se poate de diversificată. Cei care doresc să petreacă o noapte de  pomină sunt aşteptaţi să îşi prezinte costumele la spaţiile RYMA din Şanturile Cetăţii. Dark Glam Halloween Party invită albaiulienii la o petrecere pe cinste, cu poveşti cu fantome, filme horror, personaje de basm şi mere glazurate: „Vă așteptăm să vă bucurați alături de noi în cea mai fantastică atmosferă, să ne dedicăm energia în alungarea spiritelor rele, care ar putea să treacă poarta celor două tărâmuri, să ne ascundem de demonii care ne urmăresc și să-i aruncăm în volbura șemineului, a muzicii, si a dansului. Vrem să dănțuim până nu mai rămâne fir de praf, prejudecată sau strigoi”, au anunţat organizatorii.

De la eveniment nu au voie să lipsească măştile, iar cea mai inventivă costumaţie va fi premiată: „Premiile pentru cei aleși cu cea mai interesantă costumație vor fi oferite de USB-MANIA.Vrem să veniți cât mai camuflați în spiritul nopții; drept urmare, celor care se vor deghiza le vom răsplăti strădania, fetele vor intra gratis, băieții vor fi răsplătiți la bar. În plus, celor care reușesc să vă păcălească atât de bine încât să-i confundați cu fantasme le vom da un premiu special, voi îi alegeți pe cei merituoși. Nici celor care se vor hotărî în ultimul moment și vin nepregătiți nu le vom răpi plăcerea balului mascat, drept urmare le vom oferi o mască la intrare”, au completat organizatorii. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Petreceri de Halloween vor avea loc şi în Club Allegria şi IQ Fashion Club, iar organizatorii promit şi aici multe surprize, cocktail-uri şi distracţie. Tot ceea ce lipseşte pentru o seară reuşită, week-end-ul acesta, în Alba Iulia este felinarul din bostan, masca şi curajul de a ieşi din casă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax