Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un Opel, ”primul client” la Raiffeisen Bank, în această dimineață. Accident rutier la un giratoriu din Alba Iulia. Două mașini „șifonate”

Publicat

accident giratoriu centru Sensul giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia continuă să le dea bătăi de cap șoferilor.  Încă un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața în jurul orei 08.00. Două mașini s-au izbit după o neacordare de prioritate. 

Șoferul unui autoturism marca Opel a fost primul client al Raiffeisen Bank, însă nu a intrat pe ușa din față, ci pe geam. Mașina a fost proiectată direct în clădire în urma unui impact cu un autoturism Toyota.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al poliției rutiere pentru a constata accidentul. Deși mașinile au ieșit destul de „șifonate” din acest accident, nu au fost persoane rănite. Imaginile ne-au fost transmise de un cititor Alba24.

Vezi și VIDEO: MOMENTUL IMPACTULUI în ACCIDENTUL mortal de pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Şoferul care a decedat avea permisul anulat

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. film

    duminică, 27.08.2017 at 18:15

    La cum se vede, presupun ca filmuletul e facut cu un pantof sau maxim bricheta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax