Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: De ce merită să vii la ALBA FEST® 2017. Distracţie la maxim în Piaţa Cetăţii, cu Loredana, Smiley, Delia, Damian&Brothers şi alţi artişti români de top

Publicat

alba fest De ce merită să vii la Alba Fest® 2017? Pe lângă faptul că este cel mai aşteptat eveniment al verii de la Alba Iulia, ai acces gratis la concertele unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. În perioada 2-4 iunie, se dă startul distracţiei în Piaţa Cetăţii, cu Delia, Loredana, Damian&Brothers și Smiley, cap de afiș.

Primăria Alba Iulia, organizatorul evenimentului, încearcă să atragă albaiulienii şi turiştii la încă o „sesiune” de distracţie, în inima Cetăţii. Şi vor avea ce asculta şi vedea, ca de fiecare dată la Zilele oraşului.

Cele mai cunoscute nume din topurile muzicale românești ajung începând cu 2 iunie în Cealaltă Capitală.

Pe scena de la ALBA FEST vor urca Delia, Damian&Brothers, Smiley, Loredana, Dorian Popa, Ruby, Irina Rimes, Cristina Bălan, Lora, Ami, The Motans, Liviu Teodorescu, Randi și Deepcentral. 

Pe lângă concertele de pe scena din Piaţa Cetăţii, sunt pregătite și alte evenimente astfel încât să fie ”prinse” toate vârstele. Având în vedere că joi este Ziua Copilului, şi cei mai mici dintre spectatori vor avea parte de surprize.

Va mai fi şi o expoziţie inedită de fotografie, dar şi Parada absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Anul acesta concertele din piața Cetății vor fi ”pur” românești, niciun artist străin neputând fi contractat din cauza întârzierii votării bugetului în Consiliul Local Alba Iulia. Bugetul estimat pentru acest eveniment este de 465.000 de lei.

Anul trecut, la un buget similar cu cel din acest an, cheltuielile au fost de peste 700.000 de lei, iar, pe lângă, Inna, Antonia, Maxim, Adda și alţi artişti români, au urcat pe scenă și doi artiști străini James Arthur și Willy William. La capitolul sponsori, în acest an Selgros a luat locul Kaufland principalul suținător al evenimentului de anul trecut. Întâmplător sau nu, Kaufland a dispărut din lista marilor sponsori de la evenimentele din Alba Iulia după ce Primăria a fost ridiculizată de toată media românească pentru că de 1 Decembrie 2016 la ”Festival de România” sigla Kaufland de pe bannerele și afișele din orașul Marii Uniri era mai mare decât steagul României.

Desfășurat în cea mai mare cetate a României, Alba Fest devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-și întâlnească idolii în regim de gratuitate și să se distreze la preţuri nepiperate, poate singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri.

Vezi CALENDARUL EVENIMENTELOR din 2017 la Alba Iulia. Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Festivalul de Film, Dilema și alte spectacole. LISTA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax