Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”Descindere” a polițiștilor din Alba Iulia. I-au făcut o surprinză unui copilaș de cinci ani care își serba ziua de naștere

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia i-au făcut o bucurie unui copilaș din Alba Iulia. S-a întâmplat vineri, 17 mai, iar cel ”vizat” de vizita polițiștilor a fost un copil de cinci ani. 

Îl cheamă Ionuț, iar astăzi a împlinit cinci ani. De ziua sa, polițiștii din Alba Iulia au mers cu daruri și i-au făcut o mare surpriză.

Însă printre oamenii legii care au participat la surpriză se afla si Adi. Un polițist care își serbează ziua de naștere tot în data de 17 mai.

”Ionuț, mititelul de 5 ani, și-a serbat ziua de naștere.

Colegii noștri din Alba Iulia și-au pus „straiele cele bune” și au dat fuga la el acasă. Printre ei și Adi…


Al nostru coleg, care își sărbătorește ziua de naștere tot azi, a participat cu drag la surpriza organizată micuțului viitor polițist.

El, momentan, rămâne la pasiunea pentru mașinile de poliție, până când o să mai crească puțin. Noi îl așteptăm cu drag!

Prin urmare… La mulți ani, Ionuț! La mulți ani, Adi!”, au scris reprezentații Poliției pe Facebook.

”Azi l-am sărbătorit pe Ionuț, din Alba Iulia, un băiețel de 5 ani pe care-l fascinează mașinile de poliție și care a spus clar și răspicat că va deveni polițist. Colegul nostru, Adi, i-a oferit tortul.

De restul aranjamentelor s-au ocupat colegii lui Adi. Tot azi, Adi a împlinit 50 de ani. E polițist de 27 de ani și a fost bucuros că a avut prilejul să îl cunoască pe Ionuț, într-o zi atât de specială. La mulți ani, Ionuț! La mulți ani, Adi!”, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax