Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Descoperă omul potrivit la locul potrivit”, conferință destinată persoanelor cu dizabilități

Publicat

Proiectul „Centrele de Incluziune Socială – Oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile” continuă cu o nouă acţiune, în data de 26 iulie, la Hotel „Parc” din Alba Iulia. Conferința intitulată „Descoperă  omul potrivit la locul potrivit!” este organizată de Aociația „Pro Tinerețe”.

Vor fi prezenţi mai mulți specialişti din domeniul social: reprezentanţi din companii, ONG-uri, asociaţii de IMM-uri, reprezentanţi ai bisericii, patronate, comitete sectoriale și parteneri de dialog social. Invitații vor discuta despre potențialul de colaborare între angajatori și persoanele cu dizabilități, în sensul adoptării unei conduite responsabile în ceea ce priveste modalitățile și formele flexibile de angajare pentru acest segment social. Conferința va mai aborda o serie de subiecte despre confruntarea anumitor persoane cu societatea în care trăim, despre descriminarea de pe piața muncii și despre prejudecăţi, conform cărora dizabilitatea este în special o problemă a persoanelor vârstnice.

Proiectul „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax