Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gunoiul de la marginea cartierului de romi din Alba Iulia a fost ridicat. Primăria va instala camere de supraveghere

Publicat

l

După protestul romilor cu o mașină plină de gunoi în fața Primăriei din Alba Iulia și după o altă întâlnire la sediul  administrației locale în care s-au căutat soluții, gunoiul aruncat ilegal la marginea cartierului de romi a fost ridicat.

De asemenea, primăria a anunțat că zona respectivă va fi montat un sistem de supraveghere video, vor fi făcute contracte pentru ridicarea deșeurilor și se va săpa un șant pentru prevenierea accesului auto în zona cu probleme.

CITEȘTE ȘI: LIVE-VIDEO: Mașină plină cu gunoaie, în fața Primăriei Alba Iulia. Protest al rromilor dintr-un cartier al orașului

Într-o ședință desfășurată vineri la Primăria Alba Iulia, consilierul local Nicolae Bumbu, alături de purtătorul de cuvânt al municipalității, Mihai Coșer au identificat soluțiile pentru combaterea depozitării ilegale a gunoiului, în zona Talciocului din Alba Iulia și, la câteva zile, acestea au fost aplicate.

gunoi aruncat

„Există mizerii în zona respectivă? Da, este răspunsul cel mai scurt. Dacă vreți unul mai lung: Da, foarte multă mizerie, dar tot acolo ajungem ca și concluzie. Din fericire, există și soluții pentru asta. Nu ne-am întâlnit aici nici pentru scuze, nici pentru acuze. Să nu mai stăm urmăriți de trecut și să privim lucrurile printr-o cheie pozitivă prin care situația acolo să devină normală, nu excepțională din punct de vedere al curățeniei” spunea la data respectivă Mihai Coșer.

Foto: Nicolae Bumbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sde

    miercuri, 17.04.2019 at 09:35

    Cel mai bine era sa ridice ”ROMIX” si sa lase gunoiul.

  2. ABC

    joi, 18.04.2019 at 11:41

    Vor fura mexicanii si camerele video…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax