Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un consilier de 81 de ani, din Alba Iulia, exemplu pentru politicienii tineri. La cosit în fața dispensarului din Oarda

Publicat

p

La 81 de ani, un consilier local din Alba Iulia muncește în folosul comunității mult mai mult decât colegii săi mai tineri. Pavel Popa, supranumit Pistol, reprezintă de foarte mulți ani cartierul Oarda în Consiliul Local Alba Iulia, poziție din care a încercat permanent să îi ajute pe oamenii din comunitatea pe care o reprezintă. 

Respectuos, dar insistent, a fost o prezență permanentă în jurul fostului primar Mircea Hava, pe care obișnuia să îl preseze cu câte o problemă a comunității timp îndelungat… vorba lui, ”până se rezolvă”.

o

În loc să aștepte în consiliul local ”o soluție” la problema vegetației care a năpădit orașul, inclusiv cartierul lui, Pavel Popa a decis să pună mâna pe coasă și să dea un exemplu.

f

Octogenarul a curățat de buruieni zona dispensarului din Oarda și a adunat toate gunoaiele din zona respectivă. Fotografiile au fost postate pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 30.07.2019 at 22:51

    Bravo tataie, dute si trage o coasa si in curtea biroului parlamentarului Roman !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax