Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT într-o staţie de carburanţi din Alba Iulia: Un bărbat fără permis şi băut a intrat cu autoutilitara într-o pompă de motorină

Publicat

benzinarie automataUn bărbat de 47 de ani din Ighiu s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri seara, a intrat într-o stație de carburanți, cu o autoutilitară, a pierdut controlul și a lovit o pompă de motorină. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că bărbatul nu avea nici permis de conducere și era și băut.

Miercuri seara, la ora 20.10, pe Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, C.N., de 47 de ani, din Ighiu, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Miceşti – Alba Iulia, a pătruns într-o staţie de carburanţi, unde a pierdut controlul asupra autoutilitarei şi a acroşat o pompă de motorină.

În urma evenimentului rutier au fost înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii solicitaţi să soluţioneze evenimentul au constatat că C.N. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi în plus era sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate