Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la ieșire din Căpâlna: Un autoturism s-a izbit de un stâlp și un parapet de pe marginea drumului. O femeie, transportată la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică după-masa la ieșire din localitatea Căpâlna spre Șugag. Un autoturism a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp și un parapet de pe marginea drumului. O femeie de 43 de ani, pasageră în mașină, a suferit leziuni corporale. Un echipaj SMURD Sebeș s-a deplasat la fața locului pentru a transporta victima la Spitalul din Sebeș pentru mai multe îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, Poliţia municipiului Sebeş a fost solicitată, duminică, ora 16.55 să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DN 67 C, în zona barajului situat pe raza localităţii Câpâlna, comuna Săsciori.

Echipa de cercetare deplasată la fata locului a stabilit că I.B., de 46 ani, din comuna Şugag, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, ulterior fiind proiectat în parapetul de protecţie al drumului public.

Ca urmare a producerii accidentului, pasagera din faţă dreapta, respectiv A.B., de 43 ani, din comuna Şugag, a fost transportată cu ambulanta la Spitalul Judeţean Alba, unde s-a stabilit că a suferit o fractură la oasele membrului inferior stâng, rămânând internată în spital.

Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax