Connect with us
Publicitate

BLAJ

Accident pe DN 14B, între Blaj și Valea Lungă. Un șofer băut a intrat cu mașina într-un copac și s-a răsturnat

Publicat

noapte

Un accident rutier s-a produs duminică, pe DN 14B, între Blaj și Valea Lungă. Un șofer din municipiul Blaj, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu mașina într-un copac și s-a răsturnat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 februarie 2021, în jurul orei 01.00, polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe DN 14B, pe sensul de mers Blaj – Valea Lungă.

Din primele cercetări a rezultata că un bărbat de 38 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un copac și s-a răsturnat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax