Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident pe trecerea de pietoni. O mașină a lovit un bărbat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia

Publicat

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital după ce, joi dimineață, în jurul orei 9.00, a fost accidentat de o mașină, pe trecerea de pietoni, de pe strada Tudor Vladimirescu, în zona Casei Județene de Pensii din Alba Iulia.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare conștientă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 8.50, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia s-au sesizat din oficiu şi au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că GROZA E., de 22 ani, domiciliat  în  municipiul Alba Iulia, judeţul Alba în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 46 de ani, care era angajat în traversarea străzii prin loc semnalizat cu indicatoare şi marcaj pietonal.

În urma accidentului, victima a suferit vătămări corporale (traumatism şold drept), care a impus internarea în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax