Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT între Albac și Arieșeni. O persoană încarcerată, după un impact între un autoturism și o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 12:10, pe DN 75, între Albac și Arieșeni. Două persoane au fost rănite, după un impact frontal între un autoturism și o autoutiliară. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Evenimentul rutier s-a produs la aproximativ 4 kilometri de Arieșeni, după ce unul dintre șoferi ar fi intrat pe contrasens.

UPDATE 2, ora 13:25 – Potrivit ISU Alba, în urma accidentului o victimă a fost transportată la CPU Câmpeni, conștientă, cealaltă a refuzat transportul la spital.

UPDATE, ora 12:20 – Potrivit IPJ Alba, pe DN 75, între Albac și Arieseni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule și au rezultat două victime. Cauza probabilă este pătrunderea pe contrasens.

Traficul se desfășoară alternativ. Nu sunt valori mari de trafic.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Stația de Pompieri Câmpeni intervine la un accident rutier în zona localității Arieșeni.

În urma accidentului dintre o autoutilitară și un autoturism au rezultat două persoane rănite. Una dintre victime este încarcerată.

Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și o Ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Alba.

Revenim cu detalii.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax