Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT RUTIER în zona Dealu Mare. Un automobil răsturnat, două persoane încarcerate

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 16.00, în zona Dealu Mare. Un autoturism s-a răsturnat, iar două persoane au rămas încarcerate. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 22 noiembrie 2019, în jurul orei 15.50, un bărbat de 70 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcția Zlatna – Abrud, la km. 48, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și soția sa, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 16:14 – Potrivit ISU Alba, cele 2 victime au fost extrase din autovehicul de către personalul SAJ. Acestea sunt conștiente și vor fi transportate la CPU Abrud.

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Câmpeni cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă și două ambulanțe SAJ.

Sursă foto: arhiva Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax