Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe Bd. Încoronării din Alba Iulia, în zona Dealul Furcilor. Un biciclist a fost rănit și transportat la spital

Publicat

Un tânăr de 23 de ani care circula pe o bicicletă, în zona intersecţiei dintre Bd. Încoronării şi Izvorului din Alba Iulia, respectiv Dealul Furcilor, a fost lovit de un autoturism, joi, în jurul orei 17.00. În urma impactului, biciclistul a fost rănit şi transportat la Spitalul Județean Alba.

Din primele cercetări reiese faptul că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

UPDATE: Biciclistul de 23 de ani nu s-a asigurat în mers corespunzător, iar conducătorul de 55 de ani al unui autoturism Audi înmatriculat în Alba nu a mai putut evita impactul. Tânărul a ajuns în stare stabilă la spital.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat următoarele:

„La data de 29.09.2011, ora 16.50, pe Bulevardul Încoronării  din municipiul Alba Iulia, M.M.G., din municipiul Alba Iulia, în timp ce circula, neregulamentar, cu bicicleta, pe trotuar, la intersecţia cu strada Izvorului, din neatenţie a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Alba Iulia, care era oprit în intersecţie, în dreptul indicatorului Oprire.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare. Atât biciclistul, cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stefan

    vineri, 30.09.2011 at 09:58

    Chiar ieri (29.09) am fost informat de o doamna politista ca circulatul pe trotuar se sanctioneaza cu amenda de la 100 la 300 si indrumat catre carosabil. Intrebarea mea catre doamna politia: „Si sa ma simt mai in siguranta pe carosabil, langa masini??” Oare orasul nostru nu are nevoie de mai multe piste pentru biciclisti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax