Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei, la Alba Iulia şi localităţile arondate. Amenzi de peste 11.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au constatat 36 abateri contravenţionale şi au dat amenzi în valoare de peste 11.000 de lei, în cadrul unei acţiuni de amploare, organizate în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiu şi localităţi arondate.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 22/23 iunie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acțiune au participat şi polițiști din cadrul Secţiei Vinţu de Jos, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Ordine Publică şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale

Au fost legitimate 142 persoane, verificate cinci societăţi comerciale şi 75 de autoturisme.

Totodată, au fost aplicate 36 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.760 lei, dintre care: 11 privind circulaţia pe drumurile publice, 9 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, 7 privind normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, 5 privind ordinea şi liniştea publică; 2 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi câte una privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, respectiv dreptul de autor şi drepturile conexe.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare şi au identificat 4 autori ai unor infracțiuni de furt ce fac obiectul a două dosare penale, inițial cu autori necunoscuţi.

Citeşte şi Patru tineri din Alba şi Hunedoara, cercetaţi pentru furt de ţigări. Prejudiciu de 18.000 de lei la Vințu de Jos

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate