Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Ocna Mureş. Zeci de maşini şi persoane verificate, amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

IPJ Alba, împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş au desfășurat în weekend o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi în localităţile rurale arondate. Au fost verificate 55 de autovehicule şi au fost legitimate 65 de persoane. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 21.000 lei şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

În 14 septembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Ocna Mureş precum şi în localităţile rurale arondate.

La acţiune au participat 21 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale.

Cu această ocazie, au fost controlate 55 de autovehicule, legitimate 65 de persoane şi constatate 47 de abateri de natură contravenţională.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei rutiere.

Dintre sancţiunile de natură contravenţională, 35 au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 21.310 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax