Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Administrația locală din Sebeș cumpără un utilaj pentru spălatul și curățatul străzilor din municipiu. Valoarea investiției

Publicat

Administrația locală din Sebeș cumpără un utilaj 4 x 4 dotat cu accesorii pentru spălatul și curățatul străzilor, deblocarea drumurilor în caz de înzăpezire sau combaterea poleiului în timpul sezonului rece.  

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș a lansat vineri, 23 aprilie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziționarea unui utilaj multifuncțional dotat cu echipamente de lucru.

Valoarea totală este estimată la 745.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, în prezent, în cadrul Serviciului Publice de Administrarea Patrimoniului Sebeș numărul utilajelor auto existente este insuficient pentru realizarea în mod calitativ și la timp a tuturor solicitărilor.

Prin achiziționarea utilajului se urmărește îmbunătățirea calității rezultatelor activității de curățenie, eficientizarea procesului de desfășurare a unor activități ale serviciului de salubrizare și reducerea timpului de intervenție în caz de ninsori abundente și deblocarea căilor de acces și de circulație.

Mai exact, utilajul urmează să fie folosit pentru:

  • deblocarea drumurilor publice în caz de înzăpezire
  • combaterea poleiului în perioada sezonului rece
  • spălatul și curățatul străzilor din municipiul Sebeș și din localitățile aparținătoare – Lancrăm, Petrești și Răhău
  • salubrizarea și igienizarea căilor de circulație de pe raza municipiului Sebeș și din localitățile aparținătoare acestuia

Utilajul multifuncțional va avea o tracțiune 4 x 4 și o benă basculabilă pe trei părți. Acesta va fi dotat cu lamă de zăpadă, echipament pentru împrăștiere material antiderapant solid, instalație pentru spălat/stropit stradal și împrăștiere lichid degivrant.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax