Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Nici un caz nou de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Bilanț: 249 cazuri confirmate, 171 persoane vindecate

Publicat

În ultimele 24 de ore, în județul Alba nu au mai fost raporate noi cazuri de coronavirus. 

Situația se menține la 249 de cazuri, dar a crescut numărul celor vindecați în ultimele 24 de ore, de la 168 (duminică) la 171, potrivit datelor furnizate luni, 11 mai de reprezentanții DSP Alba.

Duminică au fost prelucrate 81 de teste. Numărul total al testelor realizate în cele două laboratoare din Alba, de la începutul perioadei de testare și până acum, este 11.577.

Vezi și Situația focarului de la Ocna Mureș: informații detaliate oferite de primărie. Toate persoanele responsabile vor fi sancționate

Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Alba, în 11 mai, erau 207 persoane în carantină  și 258 persoane izolate la domiciliu. Alte 823 de persoane ieșiseră din carantină și 4.787 din izolare.

În ultimele 24 de ore, 215 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 269 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Au fost verificate 1.364 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență și au fost organizate 6 acțiuni punctuale în cadrul căreia au fost verificate 166 de autovehicule și 311 persoane.

La Sebeș, în două ore au fost controlate 32 de autovehicule și au fost legitimate 72 de persoane. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, din care una la Legea 61/1991 privind liniștea și ordinea publică și două la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

La Baia de Arieș, între orele 18.00 – 21.00, au fost verificat 65 de autovehicule și 95 de persoane, iar la Cugir au fost legitimate 41 de persoane și aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, toate al Legea 61/1991 privind liniștea și ordinea publică.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni în contextul răspândirii COVID-19, astfel: misiuni de escortare a convoaielor auto, misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în zona centrelor de carantină, misiuni desfăşurate în vederea verificării modului de respectare a prevederilor ordonanţelor militare, misiuni executate în cooperare cu poliţia pentru verificarea respectării măsurilor impuse.

În ultimele 24 de ore, 118 jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba. În urma acţiunilor specifice au fost aplicate sancţiuni în valoare de 600 de lei şi un avertisment

În data de 10 mai, jandarmii au fost angrenaţi în 94 de misiuni, dintre care 17 au reprezentat misiuni executate pentru însoţirea convoaielor care tranzitează judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax