Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Domnule Ciolacu, ați lenevit destul, treceți la muncă! Finalizați odată noua lege a salarizării!”

Alin Ignat deputat PNL de Alba

Publicat

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Domnule Ciolacu, ați lenevit destul, treceți la muncă! Finalizați odată noua lege a salarizării!”

Acum un an, pe vremea asta, Marcel Ciolacu amenința cu sesiuni extraordinare pentru a dezbate noua lege a salarizării.

Dacă ați văzut voi sesiunea extraordinară a lui Ciolacu sau noua lege, le-am văzut și eu.

Aceleași călduri, un an mai târziu, nu există nici măcar un draft al noii legi a salarizării, pe care să dezbată societatea, sindicatele, comisiile parlamentare, ministrele etc.

Un lucru clar avea de făcut Ciolacu pentru banii din PNRR. Să pună un ministru al muncii care să înțeleagă ceva din sistem, care să vrea și să poată să facă treabă.

În realitate, Ciolacu și PSD au folosit Ministerul Muncii pentru a da un loc de muncă, mașină cu șofer și birou unor oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc.

Așa ne-am “bucurat” de M. Budăi zis “părinții și bunicii noștri”, ministrul care a lenevit ignorant peste sistemul ce năștea azilele groazei sau de S. Bucura Oprescu, ministrul care a primit o lege a pensiilor în plic, de la specialiștii din Casa Națională de Pensii și n-a reușit să o priceapă, să-i calculeze corect un impact bugetar sau să o explice, pe înțeles, oamenilor.

Acest Minister al Muncii gestionat dezastruos de Ciolacu și PSD ține azi sistemul bugetar în haos, cu nicio perspectivă clară pentru noua lege a salarizării – jalon PNRR, cu instituții în care performanța e batjocorită și lenea e motiv de răsplată, în timp ce mimează o reformă a aparatului bugetar de ochii lumii din privat, degrabă vărsătoare de contribuții, TVA, impozit pe profit, impozit pe dividende la bugetul de stat.

Domnule Ciolacu, ați făcut un ghiveci din salarizarea în sistemul bugetar de se răscolește Olguța în primărie.

Puneți-vă ministrul la treabă, finalizați noua lege și convocați sesiune extraordinară pentru dezbateri și vot. Această lege era o urgență de acum un an!

Ați lenevit destul, treceți la muncă!

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dany

    miercuri, 10.07.2024 at 19:09

    Sunteți în aceiași barca… asa ca ciocu mic

  2. ioan lancrangaj

    joi, 11.07.2024 at 01:13

    s-a trezit cine sa vorbească? după ce sia- pierdut locul de secretar de stat, obținut site el și alții cum, în nici un caz datorită capitalilor pe care le avea, a ajuns sa leteveasca pe la cancelaria primului ministru, pana a dat norocul lui, ghinionul altora, sa ajungă și el deputat! s-a bucurat când a lenevit el, dat nu-i place când lenevesc alții, cu care se pare ca sunt colegi de guvernare. se pare doar și așa și vor fi și după alegeri, praf în ochii alegătorilor, mai mult sau mai Putin prosti sau lipsiți de alternativa!

  3. pilu

    joi, 11.07.2024 at 11:06

    Măi nea Ignate, ce spui tu este regulă generală la aleşii neamului. Cred că ai reuşit cu această ocazie să-ţi faci autocritica. Apreciez că eşti sincer.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate