Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ana Rodean, atleta CS Unirea Alba Iulia, record național la proba de 35 km marș din Campionatul european

Publicat

Ana Rodean, de la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe locul 12 la Campionatul European de Marș pe echipe, proba 35 de kilometri. Competiția s-a desfășurat duminică, 21 mai, la Podebrady, în Cehia.

Atleta Ana Rodean a terminat cursa cu timpii 2h59:18, reușind astfel să doboare recordul național în proba de 35 de km marș. Astfel, acest rezultat nu reprezintă doar o clasare foarte bună la cea mai importantă competiție europeană, ci și un record național, obținut de către Ana Rodean.

Atleta este pregătită de către prof. Gabriel Avram care, până la acest campionat, și-a însoțit elevele la toate competițiile naționale și internaționale, fiind de fiecare dată inclus în lotul național.

”Este un rezultat extraordinar realizat de Ana, cel mai bun din carieră, atât ca timp, cât și ca loc. Este un rezultat care îi oferă practic posibilitatea de a concura la Campionatele Mondiale de atletism din luna august de la Budapesta.

Din păcate, eu nu am putut să fiu alături de ea la această importantă competiție, nefiind inclus in delegația care a făcut deplasarea, cu toate că Ana avea cea mai buna clasare în topul mondial dintre toți concurenții români! O felicit pe Ana pentru ambiția și tenacitatea de care a dat dovadă”, a transmis Gabriel Avram.

La Campionatul European de Marș pe echipe România a participat cu șase atleți (patru la masculin și două la feminin).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax