Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Anunț începere proiect „Construire complex turistic viniviticol”

Publicat

ue

GLUECKSPILZ SRL, cu sediul în sat Ciumbrud, Municipiul Aiud, str. Salviei, nr. 6A, jud. Alba, cod postal 515202, România, derulează, începând cu data de 01.09.2019, proiectul „Construire complex turistic viniviticol”, în baza contractului de finanțare nr. 3019/29.08.2018.

Proiectul “Construire complex turistic viniviticol”, cod MySMIS 115129, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către GLUECKSPILZ SRL și are o valoare totală de 8,475,510.34 lei, din care 4,517,000.00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.09.2018 – 01.09.2021. Obiectivul proiectului este îl reprezintă realizarea unei infrastructuri de cazare moderne în vederea creșteri numărului de locuri de cazare si creșterii calității serviciilor turistice, prin valorificarea resurselor turistice locale si regionale, inclusiv materiale si de forța de munca, dar si a celor de afaceri, culturale, recreare, etc., adaptate dezvoltării durabile, menite sa duca la dezvoltarea pe termen lung a Solicitantului, cat si la creșterea atractivității zonale si regionale.

Viziunea societăţii este să crească numărului locurilor de cazare, respectiv să:

  • construiască unui al doilea corp la Pensiunea Turistică existentă, ce va avea funcțiunea de hotel de 4 stele, oferind servicii de cazare, servirea mesei, conferință și agrement, având o capacitate de cazare a unui număr de 32 de locuri de cazare.

  • sa transforme acest obiectiv si într-o destinaţie turistică de calitate care să corespundă standardelor Uniunii Europene privind furnizarea serviciilor turistice de cazare și de agrement,

  • să realizeze o dezvoltare durabilă din punct de vedere al mediului într-un ritm de dezvoltare superior altor destinaţii similare din zona.

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului constă în crearea, în cadrul si condițiile proiectului, în termenul max. de 36 de lunii de la semnarea contractului de finanțare, a unei infrastructuri de turism prin realizarea de lucrări de construcții, prin dotarea cu echipamente de înalta tehnologie, competitive pe plan regional.

Date de contact beneficiar:

Adresa: Municipiul Aiud, România, Str. Salviei nr. 6A, , judeþul Alba, cod postal 515202, România, Tel: 0732409551, Fax: 0258811411, Mail: florin.danoaie@domeniileboieru.ro

Vezi aici comunicatul (.pdf).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax